Waarom zou ik mij registreren?

Zowel met opdrachtgevers als met kandidaten ontwikkelen wij graag een lange termijn relatie. Als geregistreerde kandidaat heeft u een streepje voor; ook als u geen concrete plannen heeft om op korte termijn van baan te veranderen. Hoewel wij met regelmaat vacatures op onze website publiceren behandelen wij vele opdrachten zonder enige vorm van publiciteit. Maar voor elke positie doen wij wel uitgebreide research en natuurlijk begint die research in onze eigen database.
Als geregistreerde kandidaat zit u op de voorste rij; bij elke opdracht passeert uw Cv de revue en u wordt selectief op de hoogte gesteld van vacatures die aansluiten bij uw achtergrond.

Bovendien kunt u als geregistreerde kandidaat altijd een beroep op ons doen voor informatie of een second opinion over arbeidsmarktgerelateerde zaken, ook als die geen rechtsreeks verband houden met onze lopende opdrachten.
De enige tegenprestatie die wij van u vragen is dat u ons een recent en representatief Cv stuurt, dat u ons consequent op de hoogte houdt van (wijzigingen in) uw wensen en uw status en dat u reageert op onze communicatie.
Wilt u zeker weten dat u in beeld komt voor die interessante vacature? Ga dan naar inschrijving. Discretie verzekerd!

Opname in ons bestand is slechts zinvol als u door studie en ervaring verbonden bent met de maritieme of logistieke sector en kwalificeert voor een specialistische of senior management positie.