Uw en onze wereld

De maritieme en logistieke sector is van nature een internationale gemeenschap; een people’s business bij uitstek, gekenmerkt door een flexibele, klantgerichte benadering. De no-nonsense cultuur en de korte beslissingslijnen zijn typerend voor deze sector. Een “24 hours economy” pur sang; de vliegtuigen vliegen en de schepen varen 24 uur per dag, 7 dagen in de week.
Een omgeving waarin niet iedereen zich thuis voelt en waarin ook menig adviesbureau af moet haken.

Plimsoll is vanaf de oprichting in 1984 gespecialiseerd in executive search, interim management en fusie & overname advies voor maritieme en logistieke omgevingen. Plimsoll biedt oplossingen op maat, gebaseerd op een vakkundige benadering en diepgaande kennis van de sector. Ons team kent de markt door en door.
Heeft u een logistieke of maritieme achtergrond? Voortdurend hebben wij specialistische en senior management vacatures en interim opdrachten in behandeling, zowel bij verladers voor hun maritieme, logistieke en supply chain functies als bij de zeer diverse logistieke dienstverleners (expediteurs, opslag & distributie, wegvervoer, haven, terminaloperators, cargadoors, rederijen, bevrachters) en toeleveranciers (scheepswerven, technische handel en -dienstverlening).
Ondersteund door een uitgebreid netwerk en een geavanceerde database brengen wij een goede match tot stand, in de Benelux, in China en -in samenwerking met onze buitenlandse partners- elders in de wereld.