Headhunter transport

Plimsoll is een headhunter gericht op C-level executive search op het gebied van transport, zowel logistiek als maritiem. Wij werken hiermee niet alleen met partners in de Benelux, maar ook elders in de wereld, bijvoorbeeld in China. Dit in samenwerking met onze buitenlandse partners. Door middel van ons uitgebreide netwerk én onze verregaande kennis van de sector, kunnen wij u ervan verzekeren dat wij, als headhunter zijnde, ook voor uw bedrijf de juiste C-level manager vinden op het gebied van logistiek of maritiem. Het vinden van de juiste mensen in deze sectoren is dan ook van groot belang. De maritieme en logistieke sector is immers een people’s business met een hoge mate van betrokkenheid van de mens bij de organisatie.

Headhunter voor al uw HR wensen op het gebied van transport

Waarom het een goed idee is om een headhunter als Plimsoll in te schakelen voor het bekleden van een C-level managementfunctie in de sector van maritiem en logistiek? Omdat de bekleding van sleutelposities binnen uw bedrijf belangrijke consequenties met zich meebrengt. Dit geldt op het gebied van continuïteit en groei van uw bedrijf, maar ook qua sociale rust. De combinatie van een zorgvuldige en professionele opdrachtbenadering, diepgaande kennis van de logistieke en maritieme sector én ons levendige netwerk maken Plimsoll tot uw perfecte partner voor het vinden van de juiste persoon voor uw bedrijf.

Wat u kunt verwachten van Plimsoll

Bij Plimsoll kunt u rekenen op een oplossing op maat. Als basis hiervoor ligt onze vakkundige benadering en diepgaande kennis van zowel de logistieke als de transport sector. Wij beschikken over een uitgebreid bestand aan duizenden hoog gekwalificeerde maritieme en logistieke managers en specialisten in zowel het binnen- als het buitenland. Hierdoor vindt u bij ons bijna altijd wel een geschikte kandidaat voor de functie die u wilt bekleden. Hierbij gaan we uit van uw wensen, op basis waarvan we zorgen voor een passende match.

Neem contact met ons op

Ziet u het wel zitten om met een headhunter als Plimsoll in zee te gaan voor het vinden van de juiste kandidaat voor een C-level managementfunctie binnen uw bedrijf op het gebied van transport, zowel logistiek als maritiem? Of wilt u graag meer informatie over de mogelijkheden die wij u kunnen bieden? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Hiervoor belt u naar +31 10 4272640. Wij vertellen u graag meer over hoe wij u van dienst kunnen zijn.