Headhunter scheepvaart

Plimsoll is de headhunter die u helpt sleutelposities binnen uw bedrijf in de scheepvaart te bekleden met de juiste kandidaten. Het vinden van een geschikte kandidaat is dan ook van cruciaal belang voor uw bedrijf op het gebied van maritiem transport. Het heeft immers grote directe consequenties op financieel gebied, maar ook op de continuïteit, groei en sociale rust binnen een bedrijf. Door de hulp van een headhunter als Plimsoll in te schakelen, weet u zeker dat u met uw bedrijf in de scheepvaart alleen met de allerbeste kandidaten in zee gaat.

Hoe wij te werk gaan als headhunter in de scheepvaart sector

Zorgvuldige en professionele opdrachtbenadering, gecombineerd met diepgaande kennis van de maritieme sector en een levendig netwerk. Dat is waar u op kunt rekenen wanneer u een maritiem gespecialiseerde headhunter als Plimsoll in de arm neemt. Wij kijken dan ook verder dan trackrecords en aanbevelingen. In gestructureerde interviews kijken onze ervaren consultants naar onder andere de selectiecriteria, ervaring en persoonskenmerken. Ook grondig referentieonderzoek is onderdeel van onze procedure. Vervolgens begeleiden wij uw kennismaking met de kandidaat, coördineren we desgewenst de onderhandelingen over arbeidsvoorwaarden en houden voeling met opdrachtgever en kandidaat. Dat is hoe wij er als headhunter gespecialiseerd op maritiem op toezien dat u als opdrachtgever volledig tevreden bent.

Bel ons voor meer informatie

Met Plimsoll als headhunter profiteert u met uw scheepvaart bedrijf van oplossingen op maat, gebaseerd op een vakkundige benadering en diepgaande kennis van de sector. Ziet u dit wel zitten? Of heeft u misschien nog vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen en te bellen naar +31 10 4272640. Wij staan voor u klaar om u te voorzien van de beste kandidaat voor het invullen van een sleutelpositie binnen uw bedrijf.