Executive search

Plimsoll is uw partner in executive search op maritiem en logistiek gebied, zowel in Nederland en België als in andere delen van de wereld. Organisaties in deze branches kenmerken zich vaak door een platte structuur en korte lijnen tussen management en de werkvloer. Het is dan ook erg belangrijk om de juiste personen op de verschillende posities te zetten om uw onderneming zo goed en soepel mogelijk te laten draaien. Bij Plimsoll hebben we een ruime ervaring en brede kennis van organisatiekunde en daarom bieden we ook u graag oplossingen op maat!

Executive search op maritiem en logistiek gebied in Nederland en België

Al vele jaren verzorgen onze consultants de juiste kandidaten en oplossingen op het gebied van executive search in maritiem en logistiek Nederland, maar ook in België. Zo hebben we binnen de Benelux maar ook in China en andere landen een breed bedrijvenbestand opgebouwd. Wij geloven dat onze kracht zit in de juiste combinatie tussen een zorgvuldige opdrachtbenadering, diepgaande kennis en een breed netwerk.

Ruime ervaring en uitgebreide kennis van de sector

Net zoals de maritieme sector, is ook de logistieke sector een zeer dynamische omgeving waar flexibiliteit en een hoge mate van betrokkenheid centraal staan. Bij Plimsoll begrijpen we als geen ander dat deze punten dan ook zwaar meewegen bij het vinden van de juiste persoon voor een sleutelpositie in uw bedrijf. Dankzij onze jarenlange ervaring op het gebied van executive search, kunnen we perfect inschatten welke kandidaten het best binnen het profiel van uw bedrijf passen. Hierbij stellen we u graag voor aan enkele kandidaten voordat u een definitieve keuze maakt.

Neem contact op voor meer informatie

Bent u nog op zoek naar enkel werknemers voor uw organisatie of zou u graag te weten komen wat Plimsoll naast executive search nog meer voor u kan betekenen in de logistieke of maritieme sector? Neem dan gerust contact met ons op om kennis te maken. U kunt hiervoor gebruik maken van het contactformulier, een e-mail sturen of bellen naar +31 10 4272640.