Sleutelposities in uw organisatie

Plimsoll is gespecialiseerd in executive search in maritieme en logistieke omgevingen in de Benelux, in Afrika, in China en -in samenwerking met onze buitenlandse partners- elders in de wereld.

De invulling van een sleutelpositie in uw bedrijf heeft belangrijke consequenties; financieel, maar ook qua continuïteit, groei en sociale rust. Menig directeur en senior manager binnen deze branche heeft zijn bestemming gevonden via Plimsoll.
Onze kracht ligt in de combinatie van een zorgvuldige, professionele opdrachtbenadering, diepgaande kennis van de logistieke en maritieme sector en een levendig netwerk. Voortdurend streven wij naar een optimale kwaliteit en effectiviteit in de uitvoering van de opdrachten. In de vacaturebeschrijving – het uitgangspunt voor de search en de eerste indruk voor de kandidaten – schenken wij aandacht aan het ontstaan van de vacature, bedrijfskenmerkende factoren, strategie en doelstellingen, functie-inhoud en persoonsprofiel.
En wij gaan niet over één nacht ijs. Aanbevelingen en trackrecords zijn voor ons niet zaligmakend; bij elke opdracht zijn ervaren consultants betrokken die zich een eigen mening vormen. In gestructureerde interviews worden de selectiecriteria, ervaring en persoonskenmerken getoetst. Gedegen referentieonderzoek is onderdeel van de procedure. Wij begeleiden uw kennismaking met de kandidaat, coördineren desgewenst de onderhandelingen over arbeidsvoorwaarden en houden voeling met opdrachtgever en kandidaat, ook na de aanstelling.